CGHRM forskarseminarium: Research aspects of an ageing workforce

Forskarseminarium

CGHRM startar nu en seminarieserie som riktar sig till forskare inom human resource management /development. Syftet med forskarseminarierna är att ge forskare en arena för att mötas, presentera och diskutera spännande HRM-relevant forskning. Vi hoppas att seminarieserien kan bidra till att utveckla forskarnätverk, samarbeten och nya forskningsidéer. Till varje seminarium bjuds in en nationell eller internationell forskare som får presentera sin forskning. Detta första seminarium ges i samarbete med LEXLIV - ett centrum för ålder och arbete vid Göteborgs universitet.

Forskare: Prof. Dr. Victoria Büsch

Lite kort om forskaren: Prof. Dr. Büsch is doing research in the field of demography and human resource management. She is analysing the consequences of demographic change for enterprises. Her research focus lies on age discrimination in the hiring process, employee motivation and the identification of promotive factors for an extended working life. For the last 20 years she has been doing research in this field with numerous publications and speeches at national and international conferences (e.g. World Demographic Association in St. Gallen/Schweiz and International Conference on Demographic Aging in Los Angeles/U.S.A).

Se bifogad fil med inbjudan och anmälningsinfo. Sista anmälningsdag är framflyttad till 28 februari.

Datum: 2017-03-03

Kategorier: Ekonomi/juridik