Årets HR-bok

Nyhet: 2016-04-29

- Det är kul när den här typen av arbete uppmärksammas och utmärkelsen blir ett kvitto på att kunskapen är användbar, säger Thomas Jordan universitetslektor vid Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap.

Priset delas ut av Svenska HR-föreningen i samarbete med tidningen Personal och Ledarskap. I motiveringen står det bland annat: Författaren hjälper oss på ett enastående sätt att skapa en god organisatorisk och social arbetsmiljö – systematiskt och logiskt. Läsaren får redskap för att se, förstå och hantera konflikter. Boken tar oss igenom utmaningarna med konstruktiv konflikthantering och vikten av professionalitet.

Boken ”Konflikter i arbetslivet– förstå, hantera, förebygga” kom ut för drygt ett år sedan tillsammans med en annan bok i samma ämne, men som har en annan målgrupp, exempelvis personer som professionellt arbetar med konflikthantering.
Läs en artikel som fanns på hemsidan i samband med att böckerna kom ut. Klicka här.

Artikeln publicerades först på: socav.gu.se