Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Centrum för global HRM

Centrum för global HRM (CGHRM) är det första centrumet för HRM i sitt slag i Sverige och i Norden. Vår vision är att skapa en nationell och på sikt också internationell mötesplats för HRM-frågor för akademi, näringsliv och offentlig sektor.

Centrum för global HRM:s syfte är att stärka svensk HRM-forskning genom att vara en mötesplats och kunskapsbank samt att genom bred forskarsamverkan initiera, utveckla och driva relevant HRM-forskning och utveckling i dialog med näringsliv och offentlig sektor. Vi vill främja den svenska konkurrenskraften genom att utveckla kunskap som stärker organisationers och individers kompetens samt ett hållbart och balanserat arbetsliv. 

Centret startades i slutet av 2013 som ett tvärvetenskapligt samarbete mellan Företagsekonomiska institutionen, Handelshögskolan och Institutionen för Sociologi och arbetsvetenskap, Samhällsvetenskapliga fakulteten.

Hallå där Christina Svensson Stenberg!

HR-utmaningar ur IKEAs perspektiv
Läs intervju med Christina Svensson Stenberg

Digital transformation - Is there a future for human skills?

Is there a future for human skills? This was discussed by Daniel Akenine from Microsoft and Teresa Jonek from Almega on a seminar arranged by Handelshögskolan.

Sidansvarig: Maria Persson|Sidan uppdaterades: 2015-12-14
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?