Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

CGHRM frukostseminarium med professor Graeme Martin: Corporate reputation

Seminarium

En stor central fråga för både företag och organisationer är hur de ska säkra sin kompetensförsörjning. En viktig förutsättning är att det övergripande varumärket (brand) eller arbetsgivarvarumärket (employer branding) är så pass starkt att det bidrar till intresset för att arbeta för eller åt verksamheten. Men forskning visar att frågor inom Corporate Reputation - employer branding ibland har fått för mycket fokus, och ibland inte har fått det fokus som skulle behövas. Det finns därför stora utmaningar i att både uppnå men också behålla ett starkt arbetsgivarvarumärke.

Under frukostmötet berättar professor Graeme Martin, University of Dundee, Scotland, om sin mångåriga forskning inom området Corporate reputation, och ger också inspel kring praktiska utmaningar för företag och organisationer, särskilt med koppling till HR.

Följ evenemangslänken nedan för anmälan och ytterligare information.

Datum: 2017-09-22

Tid: 07:30 - 09:30

Kategorier: Ekonomi/juridik

Plats: Handelshögskolan, Vasagatan 1
C22

Ytterligare information:
Inbjudan Employer branding 170922.pdf

Kontaktperson: Per Thilander

Sidansvarig: Maria Persson|Sidan uppdaterades: 2017-08-08
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://cghrm.gu.se/aktuellt/e/?eventId=70136509749
Utskriftsdatum: 2018-02-23