Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Konferens: Styra och leda framtidens välfärd 2018

Konferens

Välfärdens styrning och ledning är ett ständigt aktuellt tema i samhällsdebatten. Vad har vi fått för erfarenheter av genomförd forskning och utvecklingsarbete på kommunal och landstingsnivå under de senaste decennierna? Vad har fungerat väl och vad behöver vi ompröva? Hur klarar vi balansen mellan medborgarnas ökade och förändrade förväntningar på välfärden och politikens uppdrag att hushålla med skattemedel. Dessutom skall politikerna och skapa förutsättningar för medarbetares möjligheter att utföra ett gott arbete med möjlighet till goda arbetsvillkor.

Konferensen vänder sig till politiker, chefer och tjänstemän på strategisk nivå inom kommuner och landsting samt till representanter från statliga myndigheter, arbetsmarknadens parter och akademin. Du får möjlighet att möta, fråga och påverka ledande politiker, tjänstemän och forskare.

På konferensen diskuteras hur den framtida välfärden kan styras, ledas och utvecklas ur olika perspektiv i seminarier och workshops.

Följ evenemangslänken för ytterligare information.

Datum & tid: 2018-01-09

Kategorier: Ekonomi/juridik

Plats: Göteborg

Evenemangslänk: Läs mer om Konferens: Styra och leda framtidens välfärd 2018

Sidansvarig: Maria Persson|Sidan uppdaterades: 2017-08-08
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?

Denna text är utskriven från följande webbsida:
http://cghrm.gu.se/aktuellt/e/?eventId=70136509807
Utskriftsdatum: 2018-02-23