Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Årets HR-bok

Nyhet: 2016-04-29

- Det är kul när den här typen av arbete uppmärksammas och utmärkelsen blir ett kvitto på att kunskapen är användbar, säger Thomas Jordan universitetslektor vid Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap.

Priset delas ut av Svenska HR-föreningen i samarbete med tidningen Personal och Ledarskap. I motiveringen står det bland annat: Författaren hjälper oss på ett enastående sätt att skapa en god organisatorisk och social arbetsmiljö – systematiskt och logiskt. Läsaren får redskap för att se, förstå och hantera konflikter. Boken tar oss igenom utmaningarna med konstruktiv konflikthantering och vikten av professionalitet.

Boken ”Konflikter i arbetslivet– förstå, hantera, förebygga” kom ut för drygt ett år sedan tillsammans med en annan bok i samma ämne, men som har en annan målgrupp, exempelvis personer som professionellt arbetar med konflikthantering.
Läs en artikel som fanns på hemsidan i samband med att böckerna kom ut. Klicka här.
 

AV:

Artikeln publicerades först på: socav.gu.se

Sidansvarig: Maria Persson|Sidan uppdaterades: 2016-10-18
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?