Livesändning "Lönesättning och jämställda löner" 15 maj

Nyhet: 2019-05-15

Centrum för global HRM (CGHRM) och Centrum för forskning om arbete och sysselsättning (WE) anordnar onsdag 15 maj ett gemensamt seminarium på tema "Lönesättning och jämställda löner" som kommer att livesändas och att finnas tillgängligt att se i efterhand. Livestreamingen börjar kl 13.15 via denna länk.

Program:

13.15 Välkomna! Karin Allard, CGHRM, och Bengt Furåker, WE

13.20 Prestationsbedömningar i individuell lönesättning - ideal, praktik och motivation. Bengt Larsson, Ylva Ulfsdotter Eriksson och Petra Adolfsson, Göteborgs universitet

14.20 Paus

14.40 Lönekartläggningar för jämställda löner - vision och verklighet. Minna Salminen Karlsson, Uppsala universitet, och Anna Fogelberg Eriksson, Linköpings universitet

15.25 Avslutning

Sidansvarig: Sofia Nyström|Sidan uppdaterades: 2018-05-04