Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Forskarseminarier

 

CGHRM står som värd för en seminarieserie som riktar sig till forskare inom human resource management/development. Syftet med forskarseminarierna är att ge forskare en arena för att mötas, presentera och diskutera spännande HRM-relevant forskning. Vi hoppas att med seminarieserien kunna bidra till att utveckla forskarnätverk, samarbeten och nya forskningsidéer. Till varje seminarium bjuds en nationell eller internationell forskare in för att presentera sin forskning.

Finns det någon nationell eller internationell forskare som du önskar att CGHRM ska bjuda in till ett seminarium? Maila in förslaget till oss och skriv en kort motivering till varför just den personen ska bjudas in. Kanske vill du själv hålla i ett seminarium? Maila namn och motivering till freddy.hallsten@handels.gu.se eller karin.allard@gu.se. CGHRM står för den inbjudna forskarens rese- och logikostnader.


Läs om aktuellt seminarium

Sidansvarig: Maria Persson|Sidan uppdaterades: 2017-02-20
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?