Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Organisation

Centrum för global human resource management är ett fakultetsövergripande samarbete mellan Företagsekonomiska institutionen, Handelshögskolan och Institutionen för Sociologi och Arbetsvetenskap, Samhällsvetenskapliga fakulteten. Företagsekonomiska institutionen är värdinstitution för CGHRM. 


Styrgrupp:
Per Thilander, Föreståndare CGHRM, Fil dr, Företagsekonomiska institutionen, Handelshögskolan
Karin Allard, Föreståndare CGHRM, Fil dr, Institutionen för Sociologi och Arbetsvetenskap, Samhällsvetenskapliga fakulteten
Ola Bergström, Ordförande, Professor, Företagsekonomiska institutionen, Handelshögskolan
Kristina Håkansson, Vice ordförande, Professor, Institutionen för Sociologi och Arbetsvetenskap, Samhällsvetenskapliga fakulteten
Freddy Hällsten, Fil dr, Företagsekonomiska institutionen, Handelshögskolan
Jan Carle, Docent, Prefekt, Institutionen för Sociologi och Arbetsvetenskap, Samhällsvetenskapliga fakulteten
Henrik Agndal, Professor, Vice prefekt, Företagsekonomiska institutionen, Handelshögskolan
Ylva Ulfsdotter-Eriksson, Fil dr, Institutionen för Sociologi och Arbetsvetenskap, Samhällsvetenskapliga fakulteten

Som rådgivande funktioner till CGHRM och dess styrgrupp finns två referensgrupper:

CGHRMs partnerråd - advisory board
Advisory board bidrar med ett tydligt företags-/organisationsperspektiv på centrumets verksamhet och består av representanter för centrets partners, från företag och offentliga organisationer. Advisory board träffas fyra gånger per år och lämnar förslag på strategiska utvecklingsområden och prioriterade forskningsområden.

CGHRMs vetenskapliga råd - scientific board
Scientific board har ännu inte konstituerats men kommer på sikt att bidra med ett vetenskapligt perspektiv på centrumets verksamhet samt ge råd och förslag som kan bidra till centrumets utveckling. Scientific board kommer att bestå av välmeriterade HRM-forskare från olika lärosäten i Sverige, och även internationellt meriterade forskare i enlighet med centrumets ambitioner.

 

Sidansvarig: Maria Persson|Sidan uppdaterades: 2017-08-21
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?